9.30 - 18.00

biuro@ac-nieruchomosci.pl

Przedzial cenowy dd do

Czym się zajmujemy ?

Chcesz kupić dom lub mieszkanie? A może zależy Ci na szybkiej sprzedaży własnej nieruchomości? Dobrze trafiłeś! Z naszym biurem możesz liczyć na sprawne przeprowadzenie każdej transakcji. Korzystamy z nowoczesnych narzędzi marketingowych i publikujemy oferty na najpopularniejszych portalach ogłoszeniowych, współpracujemy z developerami.

Istniejemy na rynku od 2002 roku jako AC Nieruchomości, od dwóch lat rozszerzyliśmy naszą działalność i działamy jako Fundacja AC Nieruchomości Placówka Nieruchomości z siedzibą w Łodzi przy ul. Kościuszki 71. Adres ten związany jest z naszą działalnością obrotu nieruchomościami na rynku od początków naszego istnienia.

Jako jedno z nielicznych biur zajmujemy się zamianami mieszkań: większych na mniejsze, mieszkań zadłużonych, komunalnych, w prywatnych kamienicach jak i własnościowych oraz spółdzielczych. Na swoim koncie mamy oddłużenie na skutek zamiany setki mieszkań a co za tym idzie wielu osób które stanęły na życiowym zakręcie z powodu długów.

Przeprowadzamy również zamiany mieszkań nie tylko z rynku łódzkiego, jeśli chcesz zamienić swoje mieszkanie na inne miasto w Polsce jesteśmy właśnie dla Ciebie. Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu każde zlecenie jest dla nas wyzwaniem. Prześlij do nas swoje preferencje dotyczące poszukiwanej nieruchomości, a my znajdziemy dla Ciebie nowy dom , mieszkanie, lokal użytkowy bądź działkę. Zawsze chętnie służymy radą i pomocą.

Zapewniamy kompleksową i bezpieczną transakcję. Współpracujemy z prawnikami , notariuszami co ułatwia nam fachowe regulowanie stanów prawnych nieruchomości niezbędnych do sprzedaży – kupna nieruchomości. Nie boimy się wyzwań i pracy na rzecz Naszych Klientów.

Nasze biuro specjalizuje się w obrocie nieruchomościami.

Z nami masz pewność, że Twoja transakcja zostanie przeprowadzona szybko i profesjonalnie.