9.30 - 18.00

98-100 Podłaszcze, Polska
360,000 zł1,000 zł/m2

Opis

Oferujemy Państwo do sprzedania dom w Podłaszczu o powierzchni 180 m2 (powierzchnia całkowita 360 m2) wraz z działką budowlaną o powierzchni 1000 m2 (istnieje możliwość dokupienia dodatkowego gruntu). Rok budowy 2003. Dom jest ogrodzony płotem kutym od frontu zaś z tyłu jest to płot betonowy. Na terenie działki drzewa, krzewy (grusza, czereśnie) oraz skalniaki. Kształt działki – prostokąt. Wymiary 20×25.

Klient jest również zainteresowany sprzedażą części domu tj. 180 m2 z samodzielnym wejściem . Część ta jest do własnej aranżacji. Rewelacyjnie nadając się na działalność gospodarczą typu gabinet masażu, mini spa itp. Cena do uzgodnienia.
Dom wolnostojący, parterowy z całkowitym podpiwniczeniem oraz nieużytkowym poddaszem. Ściany wykonane z pustaków żużlobetonowych, dach drewniany pokryty papą, stropy żelbetonowe. Wyposażony w instalację elektryczną, wodociąg z przyłączeniem miejskim, kanalizację z odprowadzeniem ścieków do zbiornika. Ogrzewanie CO2 z kotła.
Piwnica: 4 pomieszczenia + skład na opał + kotłownia
Parter: salon 50m2, sypialnia 48m2, WC, łazienka, kuchnia i jadalnia.
I piętro: strych w pewnej części użytkowy, jeden z pokoi przygotowany pod okna dachowe, jadalnie i spiżarnia również, salon około 25m2, klatka schodowa, jeden pokój wykończony, pomieszczenie pod łazienkę przygotowany wraz z wyprowadzeniami, na całym piętrze jest rozprowadzona instalacja elektryczna.

• Kraj: Polska

• Cena: 360,000 zł